Cégünk 2003 januárjában alakult. Ügyfeleink számára teljes körű informatikai szolgáltatást, elérhető napi kapcsolatot és megbízható, magas színvonalú szakmai felkészültséget biztosítunk.

Informatikai szaküzletünk folyamatos árukészlettel és ügyfélszolgálattal, a céges ügyfelek mellett a lakosságot is ki tudja szolgálni. A számítástechnikai eszközök mellett helyet kapnak az irodaszerek és egyéb villamossági, lakáselektronikai kiegészítők, valamint nyomtatással, fénymásolással és fotókidolgozással egészítettük ki tevékenységi körünket.

 Meggyőződésünk, hogy egy cég sikerének alapvető feltétele a modern, jól átlátható, professzionális weblap. A Profnet teljes internetes megjelenést nyújt, saját szerverünkkel pedig lehetővé tettük minden ügyfelünknek a webhostingot és a levelezést.

Nagy tapasztalattal végezzük havidíjas rendszergazdai szolgáltatásunkat, melynek keretén belül karbantartjuk partnereink teljes számítógépes rendszerét, és folyamatos informatikai tanácsokkal látjuk el ügyfeleinket. Több mint 250 számítógép üzemeltetése mellett nagyobb cégek szervereit is üzembe helyeztünk, melyek működését ma is folyamatosan felügyeljük.

Az üzlet növekvő forgalma, valamint a számítástechnika iránti egyre szélesebb körű érdeklődés szükségessé tette a kereskedelmi egységünk bővítését, modernizálását. Az átalakítás 2008-2010-ig zajlott le, és magába foglalta a fűtéskorszerűsítést, belső út, raktár és szerviz helység kialakítását. 2009-ben MVH pályázat keretében vásárlói parkolók kiépítésével tettük könnyebben megközelíthetővé boltunkat.

2010-től informatikai szakértői tevékenység elindításával erősítettük üzleti kapcsolatainkat valamint 2013-ban megkezdtük az adatbiztonsági szakértői tevékenységünket.

Innovatív szemléletünknek köszönhetően nagyobb beruházások kivitelezését is vállaljuk, így például működést bemutató makett asztalok gyártását és interaktív vezérlésük kialakítását.

A Profnet csapata az évek során nagy tapasztalatra tett szert ezért gyorsan és hatékonyan tudja teljesíteni az elvárt igényeket. Számunkra nagyon fontos, hogy elégedettek legyenek ügyfeleink, bizalommal forduljanak hozzánk, hiszen napi kapcsolatban vagyunk egymással.

Nálunk a kapcsolat nem abból áll, hogy „eladunk valamit”, hanem azzal kezdődik!