Weboldal arculat tervezés, sablon készítés:

A webes arculattervezés mindig a partner elképzeléseinek, igényeinek meghallgatásával kezdődik.
Fontos szempont a weboldal kialakításánál, hogy kinek és milyen céllal készül. Nyilvánvalóan teljesen más megjelenést kíván egy iskola, egy nyugdíjas klub vagy egy extrém sporteszközöket forgalmazó cég honlapja.

A grafikai terv tartalmazza a főoldal megjelenését, a menüpontok tervét és működését, valamint egy tartalommal ellátott oldal látványtervét.
Amennyiben a megrendelő változtatni kíván az arculati elemeken (finomítás a színvilágon, módosítás betűtípusokon, formai megjelenésen), akkor elkészítünk egy második arculati tervet is.

A grafikai terv jóváhagyása után kezdődik a sablonkészítés.
Mivel a weboldalaink - egy erre kifejlesztett szoftver segítségével- egyedi sablonokból épülnek fel, az egyszerűbb stílusjegyek a programozás közben is módosíthatóak.
Egy weboldal általában egy sablonnal készül.

Ha több sablont igényel a honlap elkészítése, az plusz sablon költséggel valósítható meg.

20.000 Ft+áfa
Weboldal elkészítése:
 • Tartalomkezelő rendszer beállítása, testreszabása
  Egy olyan tartalomkezelő rendszer (Joomla, Wordpress, Drupal) feltelepítése a web tárhelyre, amit több személy együttműködésével készülő munkák koordinálására fejlesztettek ki.
  A webtartalom-kezelő rendszerek ezen felül arra hivatottak, hogy leegyszerűsítsék a weblapok készítését, többek közt azáltal, hogy segítségükkel a szerzők akár sajátos technikai ismeretek nélkül (HTML nyelv, weboldal feltöltési eljárások) is készíthetnek weboldalt.
 • Menüpontok definiálása
 • Cikkek, tartalom feltöltése
  A weboldalak tartalmát a megrendelő által küldött szöveg és képanyagból állítjuk össze.
  A megadott ár egy menüponthoz 2db A/4-es oldalnyi tartalomra vonatkozik. Ebben a két oldalban férjenek el az információk 12-es Arial betűtípussal, valamint a hozzátartozó fényképek. A fényképet ideális mérete 170×127 pixel (megközelítőleg 6×4,5 cm). Ekkora méretben még jól látható a tartalmuk, és a Multithumb modulnak köszönhetően egy kattintással kinagyíthatóak.

  Amennyiben még több információ elhelyezésére van szükség, azt egyedi árképzéssel tudjuk megvalósítani.

 • Admin felhasználók hozzáadása

  Az admin felhasználók saját felhasználó névvel és jelszóval léphetnek, be az adminisztrációs szerkesztői felületbe, ami általában egyszerű szövegszerkesztő programra hasonlít, és online működik. Ezen a felületen vehetnek részt a weboldal fejlesztésében módosításában, karbantartásában. Itt lehetséges új cikkek, képek felvitele, a meglévők módosítása. Mentés után akár a többi bejelentkezett felhasználó is megtekintheti a változtatásokat úgy, hogy az internetes látogatók a háttérben folyó munkából semmit nem vesznek észre. Amennyiben mindenki elvárásának megfelel az új tartalom, vagy forma, publikálás után megjelennek a világhálón is az információk.
  Az admin felhasználók jogkörei pontosan beszabályozhatók, így lehetséges a tartalmi rendhez szükséges szerzői hierarchia kialakítása.

 • 3 db oldalsó modul elkészítése

  Az oldalsó modulok a menüpontokból elérhető tartalmak változtatásakor is folyamatosan láthatóak. Ide érdemes olyan hasznos információkat elhelyezni, amiket mindenféleképpen szeretnénk megosztani a látogatókkal: elérhetőségek, térkép, aktuális akciók, adó 1%, belépés a web áruházba stb.

 • Multithumb modul beállítása

  Egy jó fotó több látogatót képes megtartani az oldalunkon, mint egy kiváló tartalommal rendelkező, de első ránézésre hosszúnak tűnő cikk. A Multithumb plugin azért közkedvelt a weboldalakon, mert a monitor méreteivel behatárolt - első ránézés - felületre több kisméretű (ún. bélyegképet) is felhelyezhetünk, melyek egy kattintásra a képernyő közepén optimális méretben megnyílnak. Mivel rengeteg beállítási paraméterrel rendelkezik ez a plugin, szinte minden weboldal megjelenésével esztétikai szinkronba hozható.
  A Multithumb modul nem egyenértékű a külön felépített fotógalériával.

 • Kapcsolat oldal készítés benne email küldési lehetőséggel

  A kapcsolat oldalon azok a kapcsolati információk jeleníthetőek meg, melyek segítségével könnyen elérhetővé válnak a weboldal tulajdonosa által megnevezett személyek, osztályok.
  A leggyakrabban használt mezők:

  • név
  • beosztás
  • e-mail cím
  • telefonszám
  • cím
  • üzenet szövege stb.

  Minden kapcsolattartó részére lehetőség van a weboldalról elindítható egyedi email küldés beállítására.

  Ez az árkategória maximum 5 kapcsolattartó beállítását tartalmazza.

  További igények esetén egyedi árképzéssel bármekkora mennyiségű kapcsolattartó adatainak felvitele is lehetséges.

 • Teszt oldal létrehozása

  A grafikai terv elfogadása után kezdődik a munkánknak az a része, mely működő weboldallá változtatja a látványképet. Az oldalak kialakítása egy teszt domain-név alatt futó weboldalon keresztül online történik. Ezt az oldalt csak a teszt domain ismerői látogathatják. Ez a kiegészítő szolgáltatás azért fontos, mert a megrendelő folyamatosan nyomon tudja követni a weboldalának felépítését. A már jóváhagyott webdesign esetleges kisebb változtatásai - partnerünk módosításai igényeit figyelembe véve - a programozás ebben a fázisában még felár nélkül megvalósíthatóak.

30.000 Ft+áfa
Fotó galéria:
A fotó galéria egy cikkhez, menüponthoz, vagy oldalhoz tartozó nagyobb mennyiségű képek bemutatására alkalmas modul.
A betöltött oldalon megjelenik a kiválasztott témához tartozó - akár több száz - fotónak a bélyegképe, amire a látogató rákattint, és az oldal közepén megnyílik az éppen aktuális nagyméretű fotó. Ahhoz, hogy a többi képet is megnézzük, nem feltétlenül szükséges visszamenni a kis képeket tartalmazó oldalra, hanem mint egy fotóalbumban lapozgathatunk a nagyméretű képek között.

 

A fotó galéria megjelenési beállításainak köszönhetően teljesen belesimítható szinte bármilyen weboldal arculati képébe. Lehetőség van a képek folyamatos lejátszására, automatikus diavetítésre is.

A könnyen kezelhető könyvtár jellegű struktúrának köszönhetően a fotó galérián belül számtalan album is létrehozható. Ésszerű kategorizálással egyszerűen és gyorsan elérhetőek lesznek a legkülönfélébb témájú képeink.

Galéria példa

10.000 Ft+áfa-tól
Letöltés kezelő:

Egy külön menüponttal megnyitható weboldal, ahol a tárhelyünkre feltöltött összes melléklet, csatolmány könnyen elérhető, és letölthető az ésszerű könyvtárstruktúrának köszönhetően.

Példa a letöltés kezelő modul alkalmazására

Ezen felül az aktuális cikkbe egy hivatkozást helyezünk el, amely annak a könyvtárnak arra a fájljára mutat, ahonnan az érdeklődő közvetlenül le tudja tölteni a kívánt dokumentumot.

5.000 Ft+áfa-tól
Csatolmány kezelés:

Az aktuális cikkhez tartozó, letölthető fájlok elhelyezése a weboldalon. Az érdeklődő egy kattintással le tudja tölteni a csatolmányban kijelölt fájlt.

Példa a csatolmány letöltésre

5.000 Ft+áfa-tól
Közösségi portál szinkronizáció:

facebook
A különböző közösségi portálok (Facebook, Google+, Twitter stb.) összehangolása a weboldallal, melynek segítségével a látogatók a saját oldalunkról tudják megosztani, értékelni weblapunkat.

2.000 Ft+áfa-tól
Bannerek, gif animációk, Flash animációk: 5.000 Ft+áfa-tól
Weboldalak karbantartása, szerkesztése havi szinten:
Meglévő weboldalak tartalmi, esztétikai karbantartása és szerkesztése havi szinten

A weboldalak tulajdonosai rendelkeznek "admin" felhasználói joggal:
- az admin felhasználók saját felhasználó névvel és jelszóval léphetnek, be az adminisztrációs szerkesztői felületbe, ami általában egyszerű szövegszerkesztő programra hasonlít, és online működik. Ezen a felületen vehetnek részt a weboldal fejlesztésében módosításában, karbantartásában. Itt lehetséges új cikkek, képek felvitele, a meglévők módosítása.

A tulajdonosok legtöbbször egy saját munkatársat bíznak a weboldal karbantartásával, amit egy plusz feladatként kell ellátnia.

Kisebb cégek anyagilag nem engedhetik meg maguknak egy webszerkesztő alkalmazását, ezért a megbízott kolléga tehetségétől és személyiségétől alakul a cég webes arculata.

Sok esetben sajnos nem pozitív irányba!

5.000 Ft helyett:
3.000 Ft+áfa/hó