Napjainkban szinte már alapkövetelmény az interneten való megjelenés. Az internet megkönnyíti a kapcsolatteremtést, „lerövidíti” a távolságot, és a nap 24 órájában információ hozzáférést biztosít. Egy igényes, átgondolt tartalommal ellátott, saját weboldalon való megjelenéssel korunk legnépszerűbb információs csatornájához csatlakozhat, és élvezheti a világháló nyújtotta lehetőségeket:

 • egész világra kiterjesztett elérhetőség
 • termékek, szolgáltatások bemutatása, ismertetése
 • új partnerek, újabb üzleti lehetőségek
 • elegáns és egyedi megjelenés
 • fotók, hírek feltöltése webes felületen keresztül
 • önállóan, szinte bárhonnan kezelhető tartalom

Mindezek stratégiai, kommunikációs és esztétikai kialakításához járulunk hozzá, kreatív ötletekkel, megbízható kivitelezéssel. 
Weboldalunk tartalmának összeállítása során arra törekedtünk, hogy minden olyan információt rendelkezésére bocsássunk, mely segíthet Önnek a honlap készítéssel, tágabb értelemben az internetes megjelenéssel kapcsolatban felmerülő kérdések megválaszolásában.

Ügyfélkalauz:

Az alábbiakban néhány szót ejtenénk arról a folyamatról, ami egy weboldal születése közben zajlik tervező és megrendelő között.

 • Kapcsolatfelvétel: email-en, telefonon.
 • Személyes találkozás, mely során munkatársunk ismerteti a grafikai és egyéb technikai lehetőségeket a megrendelő elképzelései alapján. Még a tervezés kiinduló fázisában határozott elképzelést célszerű kialakítani a készülő honlap funkciójáról, tartalmáról, szerkezeti felépítéséről, színvilágáról, a szöveges és képi tartalom mennyiségéről, az esetleges idegen nyelvi változatokról, s a weboldallal támasztott minden egyéb elvárásról is.
 • Árajánlat készítése, mely tartalmazza a tervezési díjat, a domain-név regisztrációs költségét, igény szerint a tárhelyszolgáltatás díját.
 • Látványterv készítése. Fotó formátumban egy képernyő kép küldése a leendő oldal kinézetéről.
 • A szöveges- és fotóanyag összegyűjtését, rendszerezését, feldolgozását követően, rövid időn belül elkészítünk egy előzetes tervet, amit egy ideiglenes domain alatt helyezünk el. 
 • A szóban forgó ideiglenes webcímen a megrendelő folyamatosan figyelemmel kísérheti a tervezési folyamatot. Ügyfelünkkel a fejlesztési szakaszban folyamatosan tartjuk a kapcsolatot egészen a kitűzött elképzelés megvalósulásáig. 
 • Az elkészült weboldal közzététele a kért domain címen.

 Egy jól sikerült weblap elkészítése elképzelhetetlen az ügyféllel való jó kapcsolat és sikeres együttműködés hiányában.

 

Magunkról:

Cégünket néhány lelkes, kreatív fiatalból álló csapat alkotja. Közel fél évtizede foglalkozunk honlapkészítéssel, web fejlesztéssel és webtárhely szolgáltatással. Vállalkozásunk igazi célja, hogy a webes megjelenés és egyéb szolgáltatásaink során kamatoztassuk kreativitásunkat, az informatikai és az internettel kapcsolatos tapasztalatainkat. Arra törekszünk, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal.

 

Mi az, amit kínálunk?

Ízléses megjelenésű, könnyen kezelhető weboldalt, versenyképes áron. Elsődleges célunk, hogy weboldala hűen tükrözze cége, vállalkozása arculatát, hiszen a látogatók elsődlegesen ez alapján alkotnak véleményt. Igen nagy súlyt fektetünk az igényes grafikai kidolgozásra, a könnyű praktikus kezelhetőségre. Az általunk kínált honlapok dinamikus tartalomkezelő rendszerre épülnek, mely segítheti Önt saját, vagy cége weboldalának testre szabásában, igény szerinti kialakításában.