Számítástechnikai üzletünkben szakképzett informatikusokból, számítógépszerelőkből álló szervizes csapatunk, több mint 10 éve orvosolja az informatika területén jelentkező hibákat. Országos szerviz-kapcsolataink segítségével pedig megkeressük az adott probléma szakértőjét.

Számítógépek javítása:

 szamitogep szervizelesAmikor megáll a gép, be sem kapcsol, vagy csak az operációs rendszer nem indul, megkeressük a hibát és kijavítjuk. A hibákat sok minden okozhatja: egy elromlott alkatrész, szoftveres beállítások, vírus vagy egyéb kártékony programok, valamint végzetes operációs rendszer hibák, amikor újratelepítés szükséges. Ilyenkor egyeztetés alapján mentést végzünk a szükséges programokról és adatokról, majd azokat visszaállítjuk.

Notebook javítás:

Miként az asztali, úgy a hordozható számítógépeknél is teljes-körű szoftveres javítást vállalunk. Alkatrész meghibásodásoknál vállaljuk a következők javítását: kijelző-panel és kábel csere, adapter kábel törése, tápdugó sérülés, billentyűzet hibák, processzor-hűtőventillátor csere, merevlemez csere és a hibásakról adatmentés, DVD-író csere. Akkumulátorok, töltők és egyéb alkatrészek beszerzése néhány napon belül.

Használt számítógépek, notebookok bővítése:

ram csereMeglévő gépét bővítjük, szükség esetén újratelepítjük, hogy napjaink alkalmazásai tökéletesen, és gyorsan működjenek az Ön számítógépén! Leggyakrabban memóriabővítésre van szükség, valamint a merevlemez, videokártya, processzor cseréje is gyorsíthatja a mindennapi munkát.

TFT monitor javítás:

A kijelzőt önmagától ki-be kapcsoló monitoroknak általában a tápegységét szükséges javítani. Ezen kívül az inverter, a háttérvilágítás illetve a kezelőpanel meghibásodásait is tudjuk orvosolni.

Nyomtató javítás:

nyomtato javitasGyakran egy tisztítás, karbantartás után további használatra kész a nyomtató. A tintapatronok és festékkazetták meghibásodhatnak, a nyomtatókban bizonyos lap mennyiség után kopó alkatrészeket kell cserélni.

Hálózati eszközök telepítése, hálózat kiépítés és konfigurálás.

Internet és hálózat beállítás:

  • Informatikai készülékeken és hálózati eszközökön
  • Meglévő internet-kapcsolatok megosztása vezetékes és vezeték-nélküli (WiFi) hálózaton több számítógépre, tabletre és mobiltelefonra is.
  • Számítástechnikai eszközök, perifériák beüzemelése, akár a helyszínen is.