Lak-alarm reklámok

 

Lak-Alarm kiadványok, plakátok és reklámzászlók

 A kondorosi székhelyű Lak-Alarm Bt a hódmezővásárhelyi XXI. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon való részvételéhez szükséges reklám- és szóróanyagok tervezésével és kivitelezésével bízott meg bennünket.

 A Lak-Alarm Bt tevékenységét bemutató fő termék a 12 oldalas A/4-es irkatűzött, 300 grammos

műnyomópapír borítós prospektus volt. A kiadvány esztétikai megjelenését növelték az első és hátsó borító teljes matt lakkozása és a fényes UV lakkozással ellátott képek és a logók közötti felületi különbségek. A Lak-Alarm a tevékenységi körében teljes szolgáltatás nyújt - a tervezéstől a kivitetzésig -, ezért a reklámanyagok háttérképe egy fémes színárnyalatú átmenet a négyzetrácsos skiccpapír mintájából az acéllemez karcos felületébe. 

 

A prospektus 10-11. oldalaAz A/5-ös méretű szórólapok a kiállításon

 

 Az A/5-ös méretű szórólap a legegyszerűbb egyszínes (acélkék) egyoldalas formában került kiviteklezésre. Ez az anyag tartalmazza a cég üzletpolitikáját bemutató matematikai képletet a hozzátartozó fotókkal, valamint a cég elérhetőségeit.

 

 Az A/6-os méretű papír-zászlócskák egyik oldalon a szórólap információit, a másik oldalon pedig a cég emblémáját hordozták.

A kiállítási pavilon belső dekorálására készült az a 4 db 70×50 cm-es színes nyomat, mely a Lak-Alarm Bt fontosabb tevékenységi köreit mutatta be.

 

Papír-zászlók és az egyik plakátVezérlőszekrény a plakáttal