Cégünk három fővel vett részt a Nemzeti Közszolgálati Egyetem éves továbbképzésén, melynek elvégzése növelte kollégáink szaktudását az információbiztonság területén.


A képzés fő célja az állami és önkormányzati szervek elektronikus információbiztonságáról szóló 2013. évi L. törvényben meghatározott elektronikus információs rendszer biztonságáért felelős személyek feladatellátáshoz szükséges szakmai kompetenciák megszerzése és a biztonságtudatos szemléletmód kialakítása.


A szakirányú végzettség birtokában az elektronikus információs rendszer biztonságáért felelős személyek a megfelelő információbiztonsági rendszer kialakítása és fenntartása mellett ismereteikkel és hozzáállásukkal növelik a szervezet biztonságát, így összességében csökkentik a szervezet biztonsági kitettségét a hagyományos és informatikai támadókkal szemben.


A Profnet Informatika Kft. a Kondorosi Közös Önkormányzati Hivatal elektronikus információs rendszerének biztonságáért felel. Az éves továbbképzéseket az önkormányzat finanszírozza.


Tanúsítványok:


•  Zsjak Péter - „Éves továbbképzés az elektronikus információs rendszer biztonságáért felelős személy számára"
•  Melis Norbert - "Továbbképzés az elektronikus információs rendszer biztonságával összefüggő feladatok ellátásában  részt vevő személy számára”
•  Soós Levente - "Továbbképzés az elektronikus információs rendszer biztonságával összefüggő feladatok ellátásában részt vevő személy számára”

 

adatbiztonsagi szakertes Melis Norbert
adatbiztonsagi szakertes Soos levente
adatbiztonsagi szakertes Zsjak Peter